Verbouwing in Breda

Voor alle verbouwingswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand kunt u in Breda terecht bij Aannemersbedrijf Gebr. Corsten. Wij zijn onder andere in te schakelen voor de verbouwing van uw:

  • complete huis;
  • keuken;
  • garage;
  • zolder;
  • slaapkamer;
  • schuur.

Of u nu toe bent aan een andere indeling van uw keuken of juist uw zolder wilt laten omtoveren tot een kantoorruimte; wij nemen alle werkzaamheden voor onze rekening. Mochten er toch zaken zijn die wij zelf niet kunnen uitvoeren, dan schakelen wij onze vaste ploeg van betrouwbare onderaannemers in.

Professioneel advies

Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Daarom kunt u, als u onze aannemers inschakelt voor het uitvoeren van een verbouwing, van begint tot eind op goede begeleiding rekenen. Wij komen graag bij u in Breda langs om de mogelijkheden met u door te nemen, om te luisteren naar uw wensen en u daar waar nodig te helpen met het maken van lastige keuzes. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek stellen wij een verbouwingsplan voor u op en zodra u akkoord gaat kan er gestart worden met de werkzaamheden. U hoeft niet bang te zijn dat u tijdens de werkzaamheden nergens van op de hoogte blijft, want tijdens de verbouwing heeft u één vast aanspreekpunt waar u al uw vragen aan kunt stellen.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.