Dakkapel bouwen in Breda

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van aanbouw in Breda? Dan zit u goed bij Aannemersbedrijf Gebr. Corsten. Wij bieden u vele mogelijkheden als het gaat om het creëren van extra ruimte en licht in uw huis. Zo schakelt u ons onder andere in voor de bouw van houten en kunststoffen dakkapellen.

Van A tot Z

Als u ons inschakelt voor de bouw van uw dakkapel kunt u van A tot Z op onze service rekenen. Wij gaan met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken, vertellen u meer over de verschillende materiaalkeuzes, helpen u met het aanvragen van de vergunning bij de gemeente en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Of u nu meer ruimte in uw slaapkamer wilt creëren of uw zolder leefbaarder wilt maken; kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid.

Herstel van uw dakkapel

Niet alleen voor de bouw van een nieuwe dakkapel bent u bij ons aan het juist adres. Wij helpen u in Breda en omgeving ook als uw bestaande dakkapel beschadigd is. Onze specialisten zorgen voor de reparatie van bijvoorbeeld stormschade of rottende zijkanten. Wilt u liever dat uw dakkapel volledig gerenoveerd wordt? Dan breken wij uw dakkapel af en bouwen we deze opnieuw voor u op. De keuze is aan u!