Aanbouw plaatsen in Breda?

Loopt u elkaar in de keuken tijdens het koken in de weg? Mist u een plek waar u uw auto droog kunt neerzetten? Of wilt u een grotere woonkamer? Denk dan eens na over de plaatsing van een aanbouw. Onze ervaren aannemers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt onder andere bij ons terecht voor de aanbouw van een:

  • bijkeuken;
  • extra garage;
  • serre;

Waardevermeerdering van uw woning

Met een aanbouw creëert u niet alleen meer ruimte en licht in uw woning, het bouwen van een serre of het vergroten van uw woonkamer zorgt ook voor een waardevermeerdering van uw complete huis. Het laten plaatsen van een aanbouw kost in eerste instantie dus misschien veel geld, maar uiteindelijk kunt u het zien als een investering in uw woning.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten of wij ook uw aanbouw kunnen realiseren? Maak dan vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u in Breda langs om te luisteren naar uw wensen. In overleg met u maken wij een passend bouwplan en kan er zo snel mogelijk gestart worden met de realisatie van uw aanbouw.